Na een korte twijfel toch besloten om het maar te doen. Er zijn al zo veel hardloopblogs. En mezelf op een podium zetten is ook niet helemaal mijn stijl. Waarom dan toch? Omdat ik zelden iets met zoveel passie (lees obsessie) heb gedaan als hardlopen. Georgre Ezra doet me geloven dat hij Miles in Budapest zingt op de radio. Toepasselijker kan het niet met mijn inschrijving voor de marathon in die stad (al zingt hij eigenlijk ‘My house in Budapest).
– Arjen Kroder –

Over deze hardloopblog

Miles in Budapest is een hardloopblog van Arjen Kroder en Babette Tierie. Zij wonen samen, maar lopen eigenlijk nooit samen hard. Want als de een loopt zorgt de ander voor zoontje Julien. Zij schrijven deze hardloopblog voor iedereen die van hardlopen houdt. Of je nu een keer per week hetzelfde rondje loopt, of iedere dag het uiterste uit jezelf haalt.

Ze posten regelmatig nieuwe blogs over alles wat hun bezighoudt rondom hardlopen. Een verslag van een wedstrijd, de gedachten die hardlopen oproepen en andere hersenspinsels. Verder vind je hier tips, reviews, recepten en gerechten.

Meer over Arjen en Babette.  Of neem contact op via de Contact pagina.