the header image
De start van hardloopblog Miles in Budapest

De start van hardloopblog Miles in Budapest

0 Share

De start van hardloopblog Miles in Budapest

Na een korte twijfel toch besloten om het maar te doen. Er zijn al zo veel blogs, ook over hardlopen. En mezelf op een podium zetten is ook niet helemaal mijn stijl. Waarom dan toc ...

Na een korte twijfel toch besloten om het maar te doen. Er zijn al zo veel blogs, ook over hardlopen. En mezelf op een podium zetten is ook niet helemaal mijn stijl. Waarom dan toch? Omdat ik zelden iets met zoveel passie (lees obsessie) heb gedaan als hardlopen. Georgre Ezra doet me geloven dat hij Miles in Budapest zingt op de radio. Toepasselijker kan het niet met mijn inschrijving voor de marathon in die stad (al zingt hij eigenlijk ‘My house in Budapest’).

Samen met mijn vriendin Babette schrijven we hier regelmatig over onze hardloopbelevenissen, tips, reviews en andere gedachtespinsels.

Arjen Kroder is freelance Project Manager/ Scrum Master en richt zich met name op de ontwikkeling van digitale tools en platforms. Hij loopt sinds 2012 en heeft in 2015 zijn eerste marathon uitgelopen. Arjen is een Strava-addict en segmentenjager.

Geef een reactie

Close
%d bloggers liken dit: